Un grav accident rutier s-a produs în dimineața zilei de azi, 27 iulie, pe o stradă din sectorul Buiucani al municipiului Chișinău, transmite News.Ungheni.org

Potrivit unor martori ocualari, accidentul a avut loc strada Calea Ghidighiciului în jurul orei 05:00.

Din imaginile publicate într-un grup pe o rețea de socializare, se poate observa că în accidentul rutier ar fi fost implicați un autoturism de model BMW și un autocamion de model „DAF”.

Urmare a impactului, autoturismul de model BMW a rămas fără motor și a fost proiectată pe acostament, transmite News.Ungheni.org

Potrivit Svetlanei Scripnic, ofițerul de presă al Direcției de Poliție Chișinău, în urma impactului nimeni nu a avut de suferit.

„La volanul autoturismului de model BMW-ul se afla un șofer de 39 de ani care s-a tamponat cu autocamion de model ,, DAF”, condus de bărbat în vârstă de 61 de ani. La fața locului, oamenii legii au prelevate probe biologice de la conducătorul autoturismului de model BMW pentru a fi stabilită prezența și gradul stării de ebrietate”

Ofițerii Inspectoratului Național pentru Securitate Publică cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele accidentul, iar persoana care va fi găsit vinovată, riscă o amendă în mărime de 1500 de lei și 6 puncte de penalizare.

By Iulian

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *