În conformitate cu prevederile Hotărârii Comisiei Naționale Extraordinare de Sănătate Publică nr. 36 din 4 decembrie 2020, angajații angajații autorităților publice vor activa după un programul special de muncă, informează NEWS.UNGHENI.ORG

Noul program special de muncă prevede începutul activităților la 7:30, cu pauza de masă între orele 12:00 – 12:30 și finisarea regimului de muncă la ora 16:00.

Vedeți și:

Scopul noului program special de muncă este fluidizarea traficul de pasageri în transportul public și limitarea contactului dintre cetățeni întru diminuarea ratei înalte de infectare cu Coronavirus de tip nou / COVID-19.

În aceași ordine de idei, angajații care sunt impuși de anumite condiții (grădiniță, școala, transportul de familie ș.a) pot solicita prin cerere către subdiviziunea responsabilă de politicile de personal stabilirea unui alt program de muncă.

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe Telegram,  YouTubeInstagramși Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

Partajează asta:

By Iulian

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *